Irisgatan 70 / Mellringe / Örebro

Ljus och välplanerad tvårumslägenhet med lugnt, otrafikerat och attraktivt läge

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 141 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast bokade visningar! Kontakta mäklaren för visningsbokning, ej öppen visning!

Varmt välkommen till en ljus och stilren tvåa på Irisgatan, full av charm. Högst upp i huset finns nu denna välplanerade lägenhet i bra skick. En stilren tvåa med sociala ytor och vackert ljusinsläpp. Här saknas inget! 

HSB Brf Slånbäret är en välskött och solid förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, bastu och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3 141 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Här erbjuds även en inre reparationsfond om hela 9 319kr att använda för renovering för den som önskar!

I Mellringe bor man i populära och omtyckta kvarter. Grönområden finns bara ett stenkast bort och Mataffären Ica ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, skola, förskola och rofyllda grönområden. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende!

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.