Kaprisvägen 2

Kaprisvägen 2

Slutpris

1 875 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Kaprisvägen 2


Slutpris
1 875 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Fönster åt tre håll och inglasad balkong i västerläge!

Kontakta mäklaren för visningsbokning!

Mysig trea i stabil HSB-förening. Byggår 2008. Fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier och dessutom fönster åt tre håll. Inglasad balkong i västerläge, perfekt för både höstmys och soliga sommardagar. Delvis öppen planlösning där matplatsen binder samman kök och vardagsrum på ett mycket fint sätt. Ett större och ett mindre sovrum. Klädkammare i hallen. Smidigt med förråd i markplan i samma hus. Rymligt helkaklat badrum med vattenburen komfortvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns flera mycket uppskattade gemensamma utrymmen; tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, relaxrum med bastu och grillplats. Parkeringsplats med el finns att hyra, separat kö. Laddstolpar för elbilar installeras just nu. Föreningen har 54 parkeringsplatser till 55 lägenheter. Fördelaktigt gemensamt avtal för hushållsel. Medlemmarna betalar endast för sin egen förbrukning. Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. I närheten finns det allra mesta; lekplatser, förskolor, skolor, två stora mataffärer, vårdcentral, apotek, restaurang och pizzeria mm. Alldeles runt hörnet ligger Gustavsviks 18-håls golfbana och den mycket populära Sörbybacken med motionstrappa, höghöjdsbana, utegym mm. 5 min cykelavstånd till Universitetet, 10 min till city och 15 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 027 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-12-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kaprisvägen såldes av oss 2022-12-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaprisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.