Kaserngården 12

Kaserngården 12

Slutpris

1 900 000 kr


Grenadjärstaden— Örebro

Kaserngården 12


Slutpris
1 900 000 kr

Grenadjärstaden— Örebro

Högt upp i huset, på vån 5 av 6, har du ingen insyn - bara utsikt!

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Högt upp i huset, på vån 5 av 6, har du ingen insyn - bara utsikt! Lägenheten är placerad i hörnet av huset, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp och ett lugnt läge i huset. Mysig och hemtrevlig liten trea med balkong i syd-/ostläge med gott om soltimmar! Sol från morgon till ca kl 14:30. En delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina umgängesytor utan att kompromissa med möblerbara väggar. Lägenheten kan göras om till en tvåa genom att ta bort ett av sovrummen. Gott om förvaring med flera garderober och en klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme, stort duschutrymme samt förberett för tvättmaskin. En stor fördel är att det finns en gemensam tvättstuga och att den ligger i markplan i huset. Till lägenheten hör ett vindsförråd, också det i samma hus. Hiss finns. Byggår 2005. I föreningen finns garage och parkeringsplatser med el, separat kö. Det finns även gott om parkeringsplatser hos Qpark i området. Föreningen har även en pågående utredning tillsammans med grannföreningarna brf Marschen och brf Manövern om förutsättningar för laddning av elbilar. Den här föreningen, brf Reveljen, består av 23 lägenheter i ett hus. Föreningen är stabil, välskött och äger marken. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Närheten till Rynningevikens härliga friluftsområde och motionsspåret Venaspåret är stora plus för det här området.

Säljarna har särskilt uppskattat att läget i Örebro är centralt, men ändå lite skymt på Kaserngården. Huset är väldigt lugnt och föreningen mycket välskött. Det blir ett fantastiskt ljusinsläpp från olika håll i bostaden och att bo granne med ett område som Rynningeviken är guld värt!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 968 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.