Kaserngården 12 / Grenadjärstaden / Örebro

Högt upp i huset, på vån 5 av 6, har du ingen insyn - bara utsikt!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 968 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grenadjärstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Högt upp i huset, på vån 5 av 6, har du ingen insyn - bara utsikt! Lägenheten är placerad i hörnet av huset, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp och ett lugnt läge i huset. Mysig och hemtrevlig liten trea med balkong i syd-/ostläge med gott om soltimmar! Sol från morgon till ca kl 14:30. En delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina umgängesytor utan att kompromissa med möblerbara väggar. Lägenheten kan göras om till en tvåa genom att ta bort ett av sovrummen. Gott om förvaring med flera garderober och en klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme, stort duschutrymme samt förberett för tvättmaskin. En stor fördel är att det finns en gemensam tvättstuga och att den ligger i markplan i huset. Till lägenheten hör ett vindsförråd, också det i samma hus. Hiss finns. Byggår 2005. I föreningen finns garage och parkeringsplatser med el, separat kö. Det finns även gott om parkeringsplatser hos Qpark i området. Föreningen har även en pågående utredning tillsammans med grannföreningarna brf Marschen och brf Manövern om förutsättningar för laddning av elbilar. Den här föreningen, brf Reveljen, består av 23 lägenheter i ett hus. Föreningen är stabil, välskött och äger marken. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Närheten till Rynningevikens härliga friluftsområde och motionsspåret Venaspåret är stora plus för det här området.

Säljarna har särskilt uppskattat att läget i Örebro är centralt, men ändå lite skymt på Kaserngården. Huset är väldigt lugnt och föreningen mycket välskött. Det blir ett fantastiskt ljusinsläpp från olika håll i bostaden och att bo granne med ett område som Rynningeviken är guld värt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grenadjärstaden

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadjärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 8 och 22. Gång- respektive cykelavstånd till city.

Natur och fritid

I anslutning till Grenadjärstaden ligger Oset och Rynningeviken där man hittar en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger, nöjen och omsorg

Från Grenadjärsstaden, med dess centrala läge, finner du gott om butiker, restauranger, och mataffärer. Området ligger också med närhet till Örebro Universitetssjukhus.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.