Kils-Nytorp 229

Kils-Nytorp 229

Slutpris

1 995 000 kr


Örebro

Kils-Nytorp 229


Slutpris
1 995 000 kr

Örebro

Fridfullt och ostört läge i Kilsbergen bredvid porlande vatten, 20 minuter från city...

Längst in på vägen bor du alldeles ostört bredvid porlande vatten, omgiven av skog och natur med lingon, svamp och vildhallon. Från Örebro åker du genom vackra Frösvidal och når huset på 20 minuter.

Alla fönster har renoverats och målats i juni 2021, samt kök och sovrum har uppdaterats med målning och tapeter i juni 2021, se nya smakfulla bilder!

Under det senaste året har insidan fått fina vitvaxade furugolv och nya ytskikt på väggarna. Fasaden har målats svart under 2020-2021 och smälter fint in i naturen. Köket renoverades 2018 och badrummet 2016. I mitten av huset står en smyckande och värmande braskamin som du ser från köket och vardagsrummet. Bygglov finns från mars 2021 som ger dig möjligheten att bygga ut en hall under altantaket samt förlänga hela huset till vänster om entrén. Utanför entrén ligger en stor altan i vinkel med västerläge. Insynsskyddad trädgård med gräsmatta och grillplats. Isolerat garage. I området finns fina vandrings- och cykelleder, närmaste affär finns i Garphyttan, ca: 6km.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
29 945 kr/år
Tomtarea
2 804 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-30

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kils-Nytorp såldes av oss 2021-07-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kils-Nytorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.