Köpmangatan 45 / Centralt / Örebro

Stor uteplats med trätrall mot innergården, sol från morgon till eftermiddag!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
103 kvm
Avgift
5 491 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (0,5 trappor) (Hiss finns)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Köpmangatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Köpmangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor trea med ett riktigt bra läge mitt i city! Här får du en fantastiskt bra kombination mellan stadspuls och lugn och ro. Lägenheten har en stor insynsskyddad uteplats med trätrall mot den inhägnade innergården. Sol från morgon till eftermiddag! Ljust kök med köksö och utgång till uteplats. Mellan kök och vardagsrum finns en perfekt yta för en matgrupp. Utrymmet passar bra för både små och stora middagssällskap. Vardagsrummets utformning är perfekt för en mysig sittgrupp. I varsin del av lägenheten finns två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med massagebadkar/dusch. Gott om förvaring med flera garderober i hallen. Till lägenheten hör dessutom två förråd, ett varmförråd på våning fyra och ett kallförråd på vinden.

Populär och ekonomiskt stabil förening som äger marken. Inom föreningen finns ett mycket gott samarbete mellan medlemmarna. Här finns en trivselgrupp som anordnar aktiviteter, föredrag, café, trivseldag på innergården med fika, julgranar till innergården mm. Det finns även en teknikgrupp som bistår styrelsen med frågor och offerter gällande underhåll, värme, ventilation mm. Föreningen bytte till nya 3-glas fönster 2018. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel där den fasta elavgiften ingår. Under radhusen på innergården ligger föreningens parkeringsgarage med 94 platser. Här finns även spolplatta, högtryckstvätt och dammsugare. I föreningen finns sex st tvättstugor, varav den närmsta i källaren på det aktuella huset. Det finns även cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal och övernattningslägenhet. Mycket centralt läge med kort gångavstånd till allt vad city har att erbjuda; så som mataffärer, shopping, gym, apotek, restauranger, uteliv mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.