Köpmangatan 45

Köpmangatan 45

Slutpris

2 800 000 kr


Centralt— Örebro

Köpmangatan 45


Slutpris
2 800 000 kr

Centralt— Örebro

Stor uteplats med trätrall mot innergården, sol från morgon till eftermiddag!

Välkommen till en stor trea med ett riktigt bra läge mitt i city! Här får du en fantastiskt bra kombination mellan stadspuls och lugn och ro. Lägenheten har en stor insynsskyddad uteplats med trätrall mot den inhägnade innergården. Sol från morgon till eftermiddag! Ljust kök med köksö och utgång till uteplats. Mellan kök och vardagsrum finns en perfekt yta för en matgrupp. Utrymmet passar bra för både små och stora middagssällskap. Vardagsrummets utformning är perfekt för en mysig sittgrupp. I varsin del av lägenheten finns två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med massagebadkar/dusch. Gott om förvaring med flera garderober i hallen. Till lägenheten hör dessutom två förråd, ett varmförråd på våning fyra och ett kallförråd på vinden.

Populär och ekonomiskt stabil förening som äger marken. Inom föreningen finns ett mycket gott samarbete mellan medlemmarna. Här finns en trivselgrupp som anordnar aktiviteter, föredrag, café, trivseldag på innergården med fika, julgranar till innergården mm. Det finns även en teknikgrupp som bistår styrelsen med frågor och offerter gällande underhåll, värme, ventilation mm. Föreningen bytte till nya 3-glas fönster 2018. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel där den fasta elavgiften ingår. Under radhusen på innergården ligger föreningens parkeringsgarage med 94 platser. Här finns även spolplatta, högtryckstvätt och dammsugare. I föreningen finns sex st tvättstugor, varav den närmsta i källaren på det aktuella huset. Det finns även cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal och övernattningslägenhet. Mycket centralt läge med kort gångavstånd till allt vad city har att erbjuda; så som mataffärer, shopping, gym, apotek, restauranger, uteliv mm.


Boarea
103 kvm
Avgift
5 491 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (0,5 trappor) (Hiss finns)
Såld
2019-11-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Köpmangatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Köpmangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.