Kornellvägen 43 L / Bettorp, Lillån / Örebro

Balkong i sydvästläge med optimal planlösning och låg månadsavgift!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 650 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bettorp, Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till våning 3 och denna ljusa trea med adress Kornellvägen 43 L. Här erbjuds ett modernt boende med LÅG MÅNADSAVGIFT om 3650kr/mån Inkl. värme, vatten, TV, bredband (fiber) och telefoni. Fin lägenhet med genomgående ljusa väggar och parkettgolv med två separata sovrum och en stor härlig balkong i soligt sydvästläge med sol hela dagen och kvällen! Bostaden är på våning 3 (hiss finns) och har 67 kvm samt ett helkalkat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare och kök med alla praktiska vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett otroligt ljus från de stora fönsterpartierna med fri utsikt mot skogsområde från balkongen!

Inom föreningen finns det 42 parkeringsplatser och 20 carports med separat kö. Miljöhus och förråd till lägenheten finns på gården. Inom föreningen finns även en gemensamhetslokal som kan hyras av bostadsrättsinnehavarna vid tillställningar. Området Lillån, Bettorp har utvecklas till ett modern och familjevänligt område med flera dagis och skolor runt om i området. Här är det även enkelt att ta sig upp mot city eller motorvägen. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

En bostad som måste ses, välkommen med din anmälan till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.