Kornellvägen 43 L

Kornellvägen 43 L

Slutpris

1 695 000 kr


Bettorp, Lillån— Örebro

Kornellvägen 43 L


Slutpris
1 695 000 kr

Bettorp, Lillån— Örebro

Balkong i sydvästläge med optimal planlösning och låg månadsavgift!

Välkommen upp till våning 3 och denna ljusa trea med adress Kornellvägen 43 L. Här erbjuds ett modernt boende med LÅG MÅNADSAVGIFT om 3650kr/mån Inkl. värme, vatten, TV, bredband (fiber) och telefoni. Fin lägenhet med genomgående ljusa väggar och parkettgolv med två separata sovrum och en stor härlig balkong i soligt sydvästläge med sol hela dagen och kvällen! Bostaden är på våning 3 (hiss finns) och har 67 kvm samt ett helkalkat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare och kök med alla praktiska vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett otroligt ljus från de stora fönsterpartierna med fri utsikt mot skogsområde från balkongen!

Inom föreningen finns det 42 parkeringsplatser och 20 carports med separat kö. Miljöhus och förråd till lägenheten finns på gården. Inom föreningen finns även en gemensamhetslokal som kan hyras av bostadsrättsinnehavarna vid tillställningar. Området Lillån, Bettorp har utvecklas till ett modern och familjevänligt område med flera dagis och skolor runt om i området. Här är det även enkelt att ta sig upp mot city eller motorvägen. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

En bostad som måste ses, välkommen med din anmälan till visningen!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 650 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-27

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.