Kornellvägen 10 / Bettorp / Örebro

Högst upp i huset med fri utsikt!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 595 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2020-01-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bettorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset utan insyn, finns denna moderna trea om 78 kvm. Här är det enkelt att trivas. Bostaden har en härlig planlösning med stora fönster. Kök med bra arbetsytor och bänkskivor i massiv ek samt plats för stort matbord. Vardagsrummet är ljust, lättmöblerat och har utgång till en rymlig balkong med fri utsikt. Två sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare.

Barnvänligt område med nära till nybyggd förskola, skola, busshållplats, motionsspår och lekplatser. 10-15 min cykelavstånd till Örebro centrum.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bettorp

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I området ligger den kommunala förskolan Regnbågen. Närmaste grundskola finns i grannområdet Lillån med Lillåns södra skola årskurs F-6 samt Lillåns skola F-9. Grillska Gymnasiet som är en gymnasieskola ligger även i området.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7 och 8. Här erbjuds även bra cykelvägar in mot centrala Örebro.

Natur och fritid

I området finns naturreservatet Kränglan med vackra naturområden samt motionsspår för löpning och skidåkning på vintern. Här förbinds Lillåspåret med Venaspåret.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närheten finner du restaurangerna Bettorps kök och pizzeria, Sibylla och restaurangen ”Tre syskon” samt affären MEGA. Lillåns vårdcentral ligger i närområdet. Finns även föreningsliv inom tennis, badminton, fotboll och innebandy.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.