Kyrkogatan 24 / Centralt / Örebro

Uteplats på innergården, inglasad balkong och garage följer med lägenheten!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
6 036 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkogatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket centrala 4:a med hela 109 kvm med både egen uteplats på föreningens innergård samt en inglasad balkong. Ett mycket stort plus är garageplatsen (400 kr/mån) som följer med lägenheten (!) Mycket trivsam planlösning med 3 sovrum och ett stort vardagsrum/allrum med fönster från tre håll. I vardagsrummet finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum om så önskas. Rymligt kök med utgång till en egen uteplats med delvis sol mitt på dagen. Hiss finns. Förråd tillhör lägenheten och finns bekvämt på samma våningsplan. Här bor du bekvämt nära citykärnan med egen garaplats och i en stabil och välskött som endast har höjt avgiften en gång sedan byggnation. I föreningen finns bland annat cykelförråd och gemensam tvättstuga. Här är det gångavstånd till allt; mataffär, apotek, shopping, uteliv, restauranger, gym mm. Endast 1 km till Örebro Centralstation (tåg och buss) och ännu närmare till Södra Stationen.

Varmt välkommen med din anmälan inför visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.