Ladugatan 10 / Ladugårdsängen / Örebro

Stor insynsskyddad uteplats mot innergården - med kvällssol!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
5 315 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ladugatan såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ladugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning! Bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en fin och rymlig tvåa med stor uteplats om hela 11 kvm mot innergården. Här är det tillåtet med grillning. Perfekt solläge för sköna sommarkvällar på uteplatsen! Renoverat kök år 2015. Nytt Pergo laminatgolv och lister i hall och kök år 2020. Väggar och tak målade i samtliga rum (ej badrum) år 2017. En mysig lägenhet med rejäla rum, perfekt för såväl singelhushåll som par samt för yngre och äldre. Mycket bra förvaring med en klädkammare i lägenheten och ett stort utvändigt förråd.

Ekonomiskt stabil och välskött HSB-förening som sänkte månadsavgifterna med 2,75 % år 2018 och lämnade de oförändrade år 2017 och 2019. Här finns många fina gemensam utrymmen, så som tvättstuga, cykelrum, gemensamhetslokal med kök, bastu och övernattningsmöjligheter. Medlemmarna får hyra lokalen till möten/festligheter mm. Gemensam innergård med fin lekplats för barn och barnbarn, grillplats och odlingslotter. Bastu och odlingslotter är gratis. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har dessutom ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir förmånligt för medlemmarna.

Lugnt område med nära till förskola, skola, vårdcentral och apotek. Härifrån är det gångavstånd till både Backahallen, Gustavsviks 18-håls golfbana och upplevelsebad. Gång- och cykelavstånd till två stora mataffärer (Coop Forum och ICA Maxi) och gymmet Friskis & Svettis. Endast 10 min cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ladugårdsängen

Här hittar du klassiska villor, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr 5 och vid Gustavsvik går även linjenr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk, motionsspår, Backahallen med tennis, badminton, paddel och Gustavsviks 18-håls golfbana. Här finns även Gustavsviks med bad och gymt.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. I samma byggnad finns även Friskis & Svettis. I Ladugårdsängen finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.