Landbotorpsallén 62 D / Ekängsparken / Örebro

Mycket fin insynsskyddad uteplats på baksidan och stor inglasad balkong i vinkel!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
5 859 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landbotorpsallén såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Landbotorpsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekängsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning. Endast bokade visningar!

Mycket fräsch, välskött och rymlig våning om hela 122 kvm samt en takhöjd på 2,70 m. Här får du det bästa av två världar, både en stor inglasad balkong i vinkel och en mycket fin insynsskyddad uteplats på baksidan av huset! Här kan du skapa det hem du önskar utifrån lägenhetens många möjligheter och fördelar. Perfekt boende för dig som behöver många sovrum, det går att få fyra sovrum. Idag används ett av rummen som matrum, men för dig som vill utöka vardagsrummets ytor går det även att ta bort den väggen helt. Trevlig samlingsplats runt köksön i köket och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Bekvämt med två helkaklade badrum, varav det ena med badkar och tvättavdelning. Gott om förvaringsutrymmen med förråd i bostaden, en klädkammare och en stor skjutdörrsgarderob i ett av sovrummen.

Mycket ekonomiskt stabil och välskött förening. Månadsavgifterna har inte höjts sedan starten 2009, ingen höjning planerad. Föreningen har nyligen startat ett gemensamt elavtal med individuell mätning. Det kommer framöver att innebära lägre elkostnader för medlemmarna. De planerar även att sätta upp solpaneler på garagetaken. En ytterligare fördel med den här föreningen är antalet garage- och carportplatser. Det finns totalt 40 bilplatser till 38 lägenheter. Lugnt och centralt område med kort gångavstånd till city. I närområdet finns flera mataffärer, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och grönytor. I närheten finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.