Ledgränd 36

Ledgränd 36


Solhaga— Örebro

Ledgränd 36Solhaga— Örebro

Lägenhet i markplan med inglasat uterum i västerläge!

Välkommen till Solhaga och denna välplanerade 2 rums lägenhet fördelad på 63,5 m². Lägenheten ligger i markplan och har ett fantastiskt läge med baksidan i ett fritt och öppet västerläge. I det inglasade uterummet kan du njuta av årstiderna och solen redan från lunchtid och ända fram till solnedgången. Från uterummet kommer man ut till gemensamma gräsytor på baksidan.

Lägenheten är välskött, men om köparen vill sätta sin egen prägel på ytskikt så finns det en inre reparationsfond med 8.274:- som övergår till köparen att nyttjas för invändig renovering. Stamrenoveringen som pågår i föreningen är genomförd för denna bostad, duschrummet renoverades 2020 i samband med stambytet. Uterummet är byggt 2021 och har skjutbara glaspartier och är invändigt utrustat med jalusier och eluttag.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och inte för den fasta elavgiften. Brf Solhaga är en stor och välskött förening med många fördelar såsom bilfria innergårdar, grönytor, många lekplatser och grannar i området att umgås med, närhet till strövområden i Karlslundsskogen och Hästhagen, perfekt för hundägaren och för dig som uppskattar promenader i naturen. Föreningen har övernattningslägenhet, samlingslokal som får hyras till fester och till och med en vattenpark med pool som ligger i direkt närhet till lägenheten.

I föreningen är det lätt att få bilparkering, både för boende och för besökare. Det är dessutom gångavstånd till busshållplats, förskola, Haga centrum med mataffär, simhall, frisör, restaurang m.m. Endast 15 min cykelavstånd till city!

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
5 619 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Ledgränd såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ledgränd.

Boka värdering
Magnus Olofsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad