Lektorpsvägen 44

Lektorpsvägen 44

Slutpris

5 670 000 kr


Lindhult/Adolfsberg— Örebro

Lektorpsvägen 44


Slutpris
5 670 000 kr

Lindhult/Adolfsberg— Örebro

Välkomna till Lektorpsvägen 44 i populära och barnvänliga Lindhult/ Adolfsberg!

Välkomna till Lektorpsvägen 44 i populära och barnvänliga Lindhult/ Adolfsberg! En rymlig och fin barnfamiljsvilla med ett lugnt och fint läge i området. Villan byggdes 1992 och har en boyta om 156 m² 6 rum och kök. Ljus och välkomnande entré, 3 stycken sovrum, helkaklad dusch/bad/wc som renoverades 2011, groventré/tvättstuga, stort rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, renoverat kök med matplats 2009 med vita snickerier och sedan utgång till ett tilltalande inbyggt uterum och trädgården. På övervåningen finner ni ett härligt allrum med ryggåstak och med stora fönsterpartier, dusch/wc, 1 stycken sovrum samt 2 stycken stora förrådsutrymmen för god förvaring. 1-bilsgarage med förråd och fjärrstyrd garageport, friköpt tomt om 824 m², frånluftvärmepump kombinerat med trygg och bra fjärrvärme. Omedelbar närhet till barnomsorg och vårdcentral. Villan passar med fördel barnfamiljen då det finns 4 stycken sovrum och som kan iordningsställas till 5. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingar finns under dokument på vår hemsida. Välkomna med er intresseanmälan önskar Mäklarhuset!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
35 889 kr/år
Tomtarea
824 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Lektorpsvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lektorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.