Lövstagatan 38 / Väster / Örebro

Låg månadsavgift och balkong i västerläge!

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 464 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövstagatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lövstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till våning 3 av 3 och denna smart planerade 1:a med balkong i soligt västerläge!

Mycket god och stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter om 2 464kr/mån. Lägenheten har ett rum med plats för både säng, ett skrivbord och soffgrupp. Från rummet nås balkongen som är beläget mot väster och har en härlig kvällssol att njuta av! Köket är ljust och har plats för matgrupp. Renoverat helkaklat duschrum med golvvärme, dusch med praktiska duschväggar. Inom föreningen finns en tvättstuga,cykelrum och till lägenheten hör två förråd. ett vindsförråd samt ett källarförråd. Alldeles i närheten ligger Tegnérlunden som rustades upp 2014. Då ordnades ny lekplats, högre pulkabacke, flera sittplatser, renovering av plaskdamm, nya boulebanor och grillplatser mm. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.