Mandelstensvägen 41 / Lundby / Örebro

Topprenoverad hörntvåa på bottenplan med eget uterum i västerläge!

Slutpris
1 215 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 460 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mandelstensvägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mandelstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina tvårummare på bottenplan med ett uterum i västerläge!

Genomgående nytt skick i hela bostaden med mervärden i form av ljusa ytskikt, stort kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ett totalrustat helkaklat badrum som gjordes 2018. Belägen på bottenplan och ett uterum som gjordes även de 2018 med heltäckningsmatta, spotlights både ute och inne samt ut till en mindre gräsmatta med ett nygjort trädäck (2019) och allt beläget i västerläge. Bostaden har två klädkammare/förråd vilket ger gott om förvaring. I den låga månadsavgiften 3 460:-/mån ingår värme, vatten och kabel-TV och internet!

Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar och mycket fina lekplatser. Bostadsrättsföreningen Lunden är belägen centralt i Lundby med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, pizzeria samt bussförbindelser. Föreningen har gott om stora gemensamma grönytor med plats för grillning och boulespel. 2016 byggdes dessutom en hundrastgård. Till föreningen hör också en fristående villa, Torpet, som kan hyras av föreningens medlemmar för ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, ett välrustat gym/motionsrum, bastu, solarium, uppställningsplats för husvagn och en övernattningslägenhet.

Välkommen med din anmälan inför visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.