Mandelstensvägen 41

Mandelstensvägen 41


Lundby— Örebro

Mandelstensvägen 41Lundby— Örebro

Topprenoverad hörntvåa på bottenplan med eget uterum i västerläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina tvårummare på bottenplan med ett uterum i västerläge!

Genomgående nytt skick i hela bostaden med mervärden i form av ljusa ytskikt, stort kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ett totalrustat helkaklat badrum som gjordes 2018. Belägen på bottenplan och ett uterum som gjordes även de 2018 med heltäckningsmatta, spotlights både ute och inne samt ut till en mindre gräsmatta med ett nygjort trädäck (2019) och allt beläget i västerläge. Bostaden har två klädkammare/förråd vilket ger gott om förvaring. I den låga månadsavgiften 3882:-/mån ingår värme, vatten och kabel-TV och internet!

Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar och mycket fina lekplatser. Bostadsrättsföreningen Lunden är belägen centralt i Lundby med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, pizzeria samt bussförbindelser. Föreningen har gott om stora gemensamma grönytor med plats för grillning och boulespel. 2016 byggdes dessutom en hundrastgård. Till föreningen hör också en fristående villa, Torpet, som kan hyras av föreningens medlemmar för ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, ett välrustat gym/motionsrum, bastu, solarium, uppställningsplats för husvagn och en övernattningslägenhet.

Välkommen med din anmälan inför visningen!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 882 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-17

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mandelstensvägen såldes av oss 2024-02-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mandelstensvägen.

Boka värdering
Victoria Kalkan
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad