Mangårdsgatan 6 / Nya Hjärsta / Örebro

Friköpt hörntomt!

Slutpris
3 365 000 kr
Boarea/biarea
100/63 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
633 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Mangårdsgatan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mangårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Mangårdsgatan 6, belägen på friköpt hörntomt och lugn gata i Nya Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1½-plansvilla på ca 100 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum + källare. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning med bl.a öppet mellan kök och matrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a solpanel som tillsammans med nya isolerglasfönster från -09 bidrar till låg uppvärmningskostnad, nytt yttertak samt el -09, badrum-16, öppen spis, altan i bra söderläge där man har sol från morgon till solnedgång mm. Fin trädgårdstomt om ca 633 kvm. Gångavstånd till förskola. Nära city och matbutik. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nya Hjärsta

Väster om väster med närhet till Närkes Kils vackra natur och city är det här ett bostadsområde som välkomnar familjen. Perfekt för den som vill kombinera ett aktivt friluftsliv och stadsliv.

Skolor och barnomsorg

I området finns fyra förskolor – Opalen, Emilia, Blåklinten och Växthuset samt grundskolan Wallerska skolan F-6.

Kommunikationer

Till området Nya Hjärsta tar man sig via stadsbuss linjerna nr 3 och 4 samt länsbuss linje nr 521. Till området tar man sig snabbt också via motorvägen E18/E20.

Natur och fritid

Området Nya Hjärsta/Mellringe ligger i anslutning till Heden som kan erbjuda ny anlagda fotbollsplaner. I området finns även sporthall, idrottsplats samt grönområden såsom Slånbärsparken och Öknaskogen. Området erbjuder även fin badanläggning.

Restauranger och Affärer

I området finns mataffär, pizzeria och bensinmack. Söder om Nya Hjärsta finns bostadsområdet Varberga där Maria kyrkan är belägen. I området finns även vårdcentral. I närområdet Mellringe finns återvinningscentral – följ länken för att se öppettider https://www.orebro.se/bygga-bo--trafik/avfall--atervinning/atervinningscentraler.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.