Medevi gränd 10 / Brunnsgärdet / Örebro

Bra boende!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
129/13 kvm
Tomtarea
262 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Medevi Gränd såldes av oss 2020-07-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Medevi Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Medevi Gränd 10, belägen på fin insynsskyddad trädgårdstomt (tomträtt) i barnvänliga brunnsgärdet och ett mycket bra boende för barnfamiljen. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i detta 2-planshus på ca 129 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a genomgående ljusa ytskikt, isolerglas som tillsammans med fjärrvärme bidrar till bra driftkostnad, baksida i härligt söderläge med stort inglasat uterum, garage i länga mm. Nära till löpspår/elljusspår, lekparker, tennisbana och pulkabacke samt spolad skridskobana på vintern för barnen, närheten till bussen, affären (ICA Parken) och pizzeria. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad. Vänligen anmäl intresse för visningen till mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Adolfsberg

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

I Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 1, 4 och 22. Ca 10 min bilväg samt ca 15 min cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten. Motionsspår finns i Sommarroskogen samt elljusspår i Sanatorieskogen. Brunnsparken lekpark, restaurang och teater.

Restauranger, nöjen och omsorg

Adolfsbergs centrum - Adolf Mörners plan - ligger folkparken Brunnsparken med dansbana, restaurang Svalan, festlokaler och lekpark. I centrumet finns också livsmedelsbutik ICA parkhallen. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.