Myrbacksgatan 23 B / Rynningeåsen / Örebro

RYNNINGEÅSEN

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 777 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myrbacksgatan såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Myrbacksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tre rum och kök fördelat på 67 kvm i populära Rynningeåsen! Dubbla uteplatser varav en stor terrass i nordvästläge samt balkong från vardagsrum i söderläge. Genomgående ljus och modern med vitmålade väggar och parkettgolv. Trivsamt och smart planerad, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen, de stora fönsterpartierna och den höga takhöjden gör att bostaden känns rymlig. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Telia Trippel Play med grundutbud Kabel-TV, bredband samt IP-telefoni.

Naturnära läge med promenadavstånd till vackra Rynningeviken och Naturens hus med fina promenadstråk längs med Hjälmaren och Svartån. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse med både villor och lägenheter. Ca 2,5 km till city, resecentrum och Universitetssjukhuset och 6 km till Universitetet, med bra cykelvägar. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration