Nästegårdsvägen 48 B

Nästegårdsvägen 48 B


Lillån— Örebro

Nästegårdsvägen 48 BLillån— Örebro

Välskött radhus i familjärt och populärt område!

Välskött och väl omhändertaget radhus, byggt 2017, i mysigt familjeområde. Radhuset har ett mycket fint skick. Altan och balkong på baksidan, i söderläge, med många fina soltimmar! Stenlagd uteplats på framsidan, i norrläge. Trevlig planlösning med umgängesytor på bottenplan och mer privata bostadsytor på övre plan. I bottenplan finner du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Möbleringsmöjligheterna är många och det går att variera sig på många olika sätt. Här på bottenplan finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. På övre plan finns idag två sovrum och ett allrum/sovrum med balkong samt ett helkaklat badrum.

Stora fina grönytor mellan radhusen är perfekt för såväl lek som kubbspel. Det finns ett utvändigt förråd som tillhör bostaden. Fiber, Stadsnät är indraget. Föreningen äger marken. Parkeringsplats precis framför radhuset ingår i månadsavgiften. I området finns även flera besöksparkeringar. Lugnt, trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära bostadsområde, men ändå bara 6,5 km, eller 15 min med bil, till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Det är endast 5 min bilväg härifrån, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop.


Boarea
99 kvm
Avgift
5 514 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-06

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Nästegårdsvägen såldes av oss 2023-07-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nästegårdsvägen.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad