Norra Belltorpsvägen 25

Norra Belltorpsvägen 25

Slutpris

2 350 000 kr


Södra Lindhult— Örebro

Norra Belltorpsvägen 25


Slutpris
2 350 000 kr

Södra Lindhult— Örebro

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

På våning fyra av fem ligger denna ljusa och hemtrevliga lägenhet med fönster åt tre håll och balkong i fint västerläge. Balkongen har ett fritt läge, ingen insyn samt utsikt över hustak och skogsområde. Här får du sol från mitt på dagen ända till kvällen! Bostaden har en mycket smart planlösning med kök, matplats och vardagsrum i vinkel. Det blir en naturlig avskärmning mellan umgängesytor och kök. Den här typen av planlösning gör det enkelt att omvandla lägenheten till en stor 3 rok istället för ursprungliga 4 rok. Samtliga sovrum har garderober, det finns en klädkammare i hallen samt ett tillhörande utvändigt förråd. Två helkaklade badrum med golvvärme och dusch. Det större av badrummen har även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Som en extra bekvämlighet finns dessutom den gemensamma tvättstugan i markplan i det aktuella huset.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt avtal och individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen. Förutom gemensam tvättstuga finns även en övernattningslägenhet, miljörum med källsortering, cykelförråd, barnvagnsrum och lekplats. Det finns både carportar, parkeringsplatser med el och gästparkeringar. Föreningen äger fastigheten.

Populärt bostadsområde för yngre, äldre och barnfamiljer som uppskattar lugnet hemma efter en hektisk dag på arbetsplatsen eller kanske en nöjeskväll i city! Trevliga och lättillgängliga promenad- och cykelvägar mot Marieberg och Adolfsberg. Härifrån är det endast 3 min bilväg, eller knappt 10 min på cykel, till Marieberg köpcentrum. Där finns inte bara ett stort utbud av shopping och restauranger, utan även Willys och Coop Forum, IKEA, bygghandel, blomaffär samt gym- och padelcenter mm. Åt andra hållet, mot Adolfsberg, är det gång- och cykelavstånd till vårdcentral, apotek, ICA Parkhallen och pizzerior. Det tar mindre än 20 min att cykla från lägenheten till city. Närmsta busshållplats ligger inom kort gångavstånd från lägenheten. Det är dessutom mycket nära till påfart/avfart till E18/E20, mycket smidigt för dig som pendlar med bil söderut, norrut eller västerut.

Säljarna har framförallt uppskattat att huset är oerhört bra ljudisolerat, att det finns två badrum och att föreningen sköts mycket bra. Kombinationen mellan ett lugnt bostadsområde och närheten till city är ett stort plus!


Boarea
98 kvm
Avgift
5 901 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-08

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Norra Belltorpsvägen såldes av oss 2020-10-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norra Belltorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.