Norra Belltorpsvägen 25 / Södra Lindhult / Örebro

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 901 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Belltorpsvägen såldes av oss 2020-10-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norra Belltorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

På våning fyra av fem ligger denna ljusa och hemtrevliga lägenhet med fönster åt tre håll och balkong i fint västerläge. Balkongen har ett fritt läge, ingen insyn samt utsikt över hustak och skogsområde. Här får du sol från mitt på dagen ända till kvällen! Bostaden har en mycket smart planlösning med kök, matplats och vardagsrum i vinkel. Det blir en naturlig avskärmning mellan umgängesytor och kök. Den här typen av planlösning gör det enkelt att omvandla lägenheten till en stor 3 rok istället för ursprungliga 4 rok. Samtliga sovrum har garderober, det finns en klädkammare i hallen samt ett tillhörande utvändigt förråd. Två helkaklade badrum med golvvärme och dusch. Det större av badrummen har även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Som en extra bekvämlighet finns dessutom den gemensamma tvättstugan i markplan i det aktuella huset.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt avtal och individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen. Förutom gemensam tvättstuga finns även en övernattningslägenhet, miljörum med källsortering, cykelförråd, barnvagnsrum och lekplats. Det finns både carportar, parkeringsplatser med el och gästparkeringar. Föreningen äger fastigheten.

Populärt bostadsområde för yngre, äldre och barnfamiljer som uppskattar lugnet hemma efter en hektisk dag på arbetsplatsen eller kanske en nöjeskväll i city! Trevliga och lättillgängliga promenad- och cykelvägar mot Marieberg och Adolfsberg. Härifrån är det endast 3 min bilväg, eller knappt 10 min på cykel, till Marieberg köpcentrum. Där finns inte bara ett stort utbud av shopping och restauranger, utan även Willys och Coop Forum, IKEA, bygghandel, blomaffär samt gym- och padelcenter mm. Åt andra hållet, mot Adolfsberg, är det gång- och cykelavstånd till vårdcentral, apotek, ICA Parkhallen och pizzerior. Det tar mindre än 20 min att cykla från lägenheten till city. Närmsta busshållplats ligger inom kort gångavstånd från lägenheten. Det är dessutom mycket nära till påfart/avfart till E18/E20, mycket smidigt för dig som pendlar med bil söderut, norrut eller västerut.

Säljarna har framförallt uppskattat att huset är oerhört bra ljudisolerat, att det finns två badrum och att föreningen sköts mycket bra. Kombinationen mellan ett lugnt bostadsområde och närheten till city är ett stort plus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Lindhult

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Helianthus Valpebo & Eriksbergsgårdens förskola ligger i området. Ekeskolan är en skola för elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Åsbackaskolan är en nationell skola för barn med hörselnedsättning. I närliggande Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 1, 22 och 4. Ca 10 minuters bilväg intill stadskärnan. Ca 15 minuter fin cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området finns finns flertalet parker, tex Lindhultsparken, Erikbergsparken. I närliggande Adolfsberg ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten.

Restauranger, nöje och övrigt

Vid Adolf Mörners plan i närliggande Adolfsberg finns en välsorterad ICA-butik (ICA Parken) och pizzeria. I närheten ligger även Robertsons charkuteri. Övriga restauranger i området är Sommarro värdshus och Restaurang Svalan. Vid centrum i närliggande Adolfsberg - Adolf Mörners plan - ligger dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken med lekpark, restaurang, teater och festlokaler. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem finns i området. Adolfsbergs kyrka med tillhörande församlingshem. I närliggande Marieberg erbjuder Mariebergs köpcentrum ett stort utbud av butiker. Örebros Travbana är även den placerad i Marieberg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.