Oskarstorget 16 D / Centralt öster / Örebro

Mycket tilltalande och renoverad (2015) tvåa centralt öster. Balkong i syd-/västläge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 317 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oskarstorget såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Oskarstorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I de mycket populära och omtyckta kvarteren på öster finner du denna stilrent renoverade (2015) och rymliga tvåa. Ett riktigt kanonläge högst upp i huset, vån 4 av 4 (hiss finns) och en balkong mot innergården i syd-/västläge. Här är det sol från lunchtid till sen kväll! Lägenheten genomgick en stor renovering under 2015, med nya ytskikt i hela lägenheten samt nytt kök och badrum. I köket finns bland annat induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin och som pricken över i även en inbyggd vinkyl. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finns även en tvättmaskin. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I tv-grundutbudet ingår 17 HD-kanaler och från Telenor ingår 100/100 Mbit/s bredband. Lägenheten är med sina 64 kvm en rymlig tvåa. En bostad som passar för såväl singelhushåll som par!

Innergården renoverades med ny plattsättning 2016 och har både träd och grönytor. I föreningen finns dessutom flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, cykelförråd, soprum med sopsortering, samlingslokal med övernattningsmöjlighet och ett övernattningsrum, bastu och hobbyrum. Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Närmsta bageri för inköp av färskt frukostbröd ligger längre ner på samma gata! Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.