Peppargatan 38 / Sörbyängen / Örebro

Trevlig och prisvärd fyra med två balkonger. En i hushållet ska ha fyllt 55 år!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 239 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket trevlig och prisvärd fyra på vån 2 i Bonum Brf Pepparmyntan. Två balkonger, en i österläge och en i västerläge. Ett bekvämt boende i en nybyggd (2018) och fin lägenhet. Föreningen vänder sig till hushåll där minst en har fyllt 55 år. Bonum är ett fantastiskt koncept för seniorer som uppskattar att enkelt kunna umgås med grannar och vänner. Här finns det många fina gemensamma utrymmen, så som fullt utrustad samlingslokal, övernattningsrum till besökande gäster och mysig innergård med orangeri/växthus, sittplatser och boulebana. Samlingslokalen får lånas för enskilt bruk och här anordnas även fikaträffar och andra aktiviteter. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Marbodal kök med vitvaror från Bosch. Trevlig planlösning med delvis öppet mot vardagsrum. Praktiskt med två badrum, båda med wc och dusch och det ena med tvättavdelning. Idag finns tre sovrum, varav ett större och två mindre. De mindre sovrummen kan även användas som gästrum, tv-rum eller kontor - eller varför inte ta bort ett av sovrummen och skapa ett riktigt stort och lyxigt vardagsrum! Brf Pepparmyntan ligger med ett fritt och öppet läge mot fotbollsplaner och grönområde. Det är gångavstånd till Gustavsviks 18-håls golfbana samt fina strövområden och parker i närheten. Inom cykelavstånd når du två stora mataffärer, gym, Backahallen med badminton- och tennisbanor, vårdcentral och apotek. Endast 10 min cykelavstånd till city!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.