Phragménsvägen 5 / Norr / Örebro

Balkong i västerläge!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
3 337 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Phragménsvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Phragménsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig etta högst upp i huset med fönster åt två håll. Ljus och fin lägenhet. Stort kök med plats för många. För den som önskar går köket att dela av så att lägenheten får ett separat sovrum.
Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som ligger i soligt västerläge!

Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori etc. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 10-15 min promenadavstånd till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset med bra gång- och cykelvägar. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. Inom gång-/ och cykelavstånd finner du även de natursköna områdena Rynningeviken, Naturens hus och Oset.

I bostadsrättsföreningen finns det många fina gemensamhetsutrymmen så som; uteplats med grillmöjligheter på gården, samlingslokal med biljardbord, bastu och gym.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration