Porfyrvägen 10

Porfyrvägen 10

Slutpris

2 700 000 kr


Lundby— Örebro

Porfyrvägen 10


Slutpris
2 700 000 kr

Lundby— Örebro

Friköpt kedjehus med bergvärme i barnvänligt område! Dubbelgarage!

Välkommen till vackra Lundby och denna fina familjevilla i kedjehuslänga!

Huset är en enplansvilla med källare om 104 +102 kvm. som totalt inrymmer sex rum och kök, varav fyra sovrum. Helkaklat badrum med badkar och enskild wc på entréplan, välplanerat kök med matplats och även stor förvaring i form av förråd. Tre rymliga sovrum på entréplanet där de flesta golven är utbytta. Vardagsrum där den charmiga originalparketten är väl bevarad. I källarplanet finns tvättstuga, duschkabin och bastu i ett eget utrymme. Ett större sovrum och gillestuga med en del avgränsat för kontor. Pannrum med bergvärme och bra förvaringsutrymmen.

Energisnål uppvärmning genom bergvärmeanläggning som installerades år 2015. Asfalterad garageuppfart med plats för två bilar framför dubbelgaraget. Inramad trädgårdstomt som är uppschaktad 2006 med altandäck för mysiga grillkvällar! Fiber är framdraget och går att ansluta mot kostnad.

Familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med förskoleklass- årskurs 6 ligger bara ett stenkast från huset. Flera stora matbutiker, systembolag, apotek och bensinstation finns vid Eurostop. Möjlighet till snabbt tillträde!

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
104/102 kvm
Driftkostnad
36 998 kr/år
Tomtarea
425 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Porfyrvägen såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Porfyrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.