Porfyrvägen 10 / Lundby / Örebro

Friköpt kedjehus med bergvärme i barnvänligt område! Dubbelgarage!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
104/102 kvm
Driftkostnad
36 998 kr/år
Totalareal
425 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Porfyrvägen såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Porfyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vackra Lundby och denna fina familjevilla i kedjehuslänga!

Huset är en enplansvilla med källare om 104 +102 kvm. som totalt inrymmer sex rum och kök, varav fyra sovrum. Helkaklat badrum med badkar och enskild wc på entréplan, välplanerat kök med matplats och även stor förvaring i form av förråd. Tre rymliga sovrum på entréplanet där de flesta golven är utbytta. Vardagsrum där den charmiga originalparketten är väl bevarad. I källarplanet finns tvättstuga, duschkabin och bastu i ett eget utrymme. Ett större sovrum och gillestuga med en del avgränsat för kontor. Pannrum med bergvärme och bra förvaringsutrymmen.

Energisnål uppvärmning genom bergvärmeanläggning som installerades år 2015. Asfalterad garageuppfart med plats för två bilar framför dubbelgaraget. Inramad trädgårdstomt som är uppschaktad 2006 med altandäck för mysiga grillkvällar! Fiber är framdraget och går att ansluta mot kostnad.

Familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med förskoleklass- årskurs 6 ligger bara ett stenkast från huset. Flera stora matbutiker, systembolag, apotek och bensinstation finns vid Eurostop. Möjlighet till snabbt tillträde!

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Liknande bostäder i närheten