Pråmkajen 12 C

Pråmkajen 12 C

Slutpris

3 550 000 kr


Pråmkajen— Örebro

Pråmkajen 12 C


Slutpris
3 550 000 kr

Pråmkajen— Örebro

Balkong med eftermiddags- och kvällssol & utsikt över Svartån! Smidigt med p-plats vid huset!

Välkommen till en 4 rok med rogivande utsikt över vattenspegeln på Svartån! Lägenheten ligger på vån 2 av 2 och har balkong i nord-/västläge med sol från tidig eftermiddag ända till solnedgång. Här får du fantastisk utsikt över Svartån och Alnängarnas koloniområde samtidigt som du slipper insyn in i din egen lägenhet. Morgonkaffet avnjuts bäst på loftgångsbalkongen på framsidan, sol från tidig morgon till lunchtid. Här når du även tillhörande varmförråd.

Lägenheten är öppen mellan kök och vardagsrum och har två badrum, ett med badkar & tvättavdelning och ett med dusch. För den som vill går det bra att ta ner en vägg mellan vardagsrum och ett av sovrummen för att skapa en stor 3 rok. Bra förvaring med garderober och klädkammare. Mycket bekvämt med parkeringsplats precis på framsidan av huset. På den aktuella parkeringen finns ladduttag för laddning av elbil. Det finns även gästparkeringar i området. HSB-förening som äger marken. Byggår 2016-2017.

Perfekt område för dig som värdesätter närheten till natur och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city! Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping och Stadsparken. Härifrån är det dessutom gångavstånd till en av stans största arbetsplatser, Universitetssjukhuset. I närliggande småbåtshamnen ligger den omtyckta kvarterskrogen Örebro Hamnkrog med både lunch- och kvällsöppet. Nära till utegym och mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken och Naturens hus. Vintertid finns en av stans bästa skridskomöjligheter inom promenadavstånd från lägenheten, nere i Rynningeviken.

Det här är bostaden för dig som uppskattar den omedelbara närheten till naturen, fantastiskt vacker utsikt över Svartån och att bara kunna låsa dörren och åka hemifrån när det passar dig!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 497 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.