Restalundsvägen 97D / Sörby / Örebro

Egen ingång med terrass i söderläge!

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 902 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egna visningstid med mäklaren 0707586207, ej traditionell öppen visning.

Egen ingång!! Entrén har härlig uteplats i soligt söderläge. Högt i tak!

Rymlig tvåa om hela 69(!) kvm. Genomgående fräsch lägenhet med alla bekvämligheter man kan tänka sig så som exempelvis induktionshäll, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten helrenoverades under 2015. Gott om förvaringsutrymmen, flera garderober i lägenheten och ett källarförråd om ca 12 kvm.

Centralt läge med gång- och cykelavstånd till både city och Universitetet. Det centrala läget erbjuder bland annat omedelbar närhet till shopping, fotbolls- och ishockeyarenor, badhus och gym. Det finns även flera olika mataffärer i närheten.

Brf Staven är en mycket stabil och välskött förening. Mellan bostadshusen finns grönskande innergårdar med gemensam grillplats, pergola och trädgårdsmöbler. Det finns även gemensam tvättstuga, grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum.

Välkomna med er intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.