Restalundsvägen 77 / Sörby/Eklunda / Örebro

Inglasad balkong mot föreningens innergård!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Restalundsvägen 77 och denna genomgående ljusa och mycket trivsamma tvåa med inglasad balkong i soligt söderläge mot innergården med LÅG MÅNADSAVGIFT om 3 238 kr/mån inkl. värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Här erbjuds ett fantastiskt bra läge för studenten eller för dig som värdesätter gång- och cykelavstånd till shopping, mataffärer, restauranger. Lägenheten är välvårdad, ljus och mysig med separat sovrum och rymligt kök. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. I källaren i de olika ligger tvättstuga och grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Mycket välskött förening som har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar, takbyte. Fantastiskt bra läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.