Restalundsvägen 75 / Centralt/Eklunda/Sörby / Örebro

Högst upp och inglasad balkong!

Slutpris
1 770 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 259 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2020-01-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Eklunda/Sörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga tvåa högst upp i huset på Restalundsvägen 75, här är det enkelt att trivas! Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp samt utgång till stor inglasad balkong (nybyggd 2017) i skönt österläge. Bostaden har bra med förvaringsutrymmen och bekväma faciliteter så som diskmaskin och tvättmaskin.

Denna bostadsrättsförening har mycket bra ekonomi vilket speglar avgiften på 3 259:-/mån där nästan allt ingår; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg.

Flera gemensamhetsutrymmen i föreningen; tvättstuga, grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Föreningen har även gjort många större renoveringar som bland annat stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar och lås, takbyte och nybyggnad av balkonger.

Här bor man i ett lugnt område med 5-10 minuters promenadavstånd till city och 10 min cykelavstånd till Universitetet. Omedelbar närhet till badhus, gym, mataffär och idrottsarenor. Mellan bostadshusen finns grönskande innergårdar med gemensam grillplats, pergola och trädgårdsmöbler.

Välkommen med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.