Ringstorpsvägen 16 / Ringstorp / Örebro

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
124/124 kvm
Driftkostnad
22 200 kr/år
Tomtarea
946 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringstorpsvägen 16 såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ringstorpsgården, högt belägen på friköpt hörntomt i attraktiva Ringstorp. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla med källare om ca 124 + 124 kvm fördelat på 5 rok varav 2-3 sovrum på entréplan. Stort skyddsrum/allrum i källaren där också takhöjden genomgående är bra. Bergvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. På fastigheten finns även ett torp som härstammar från förra seklet med el och vatten indraget. Fin tomt om ca 946 kvm (Under avstyckning). Nära till matvarubutik, restauranger, gym, förskola samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.