Skiftesvägen 1H

Skiftesvägen 1H

Slutpris

1 950 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Skiftesvägen 1H


Slutpris
1 950 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Välskött och hemtrevligt gavelradhus i ett plan!

Välkommen till Skiftesvägen 1H och detta trevliga radhus i ett plan med en egen altan i soligt syd-västläge!

Radhuset är fördelat på 3 rum och kök om 79 kvadratmeter i fridfulla Nya Hjärsta. Här hittar du ett barnvänligt, praktiskt och välskött radhus med utmärkt planlösning och smarta förvaringslösningar. Genomgående nya ytskikt från 2019 med gedigna materialval, slitstarka Tarkettgolv och färger i hemtrevliga ljusa toner. Här får du som köpare mervärde i form av en öppen planlösning med högt i tak, ett helkaklat badrum samt en nybyggd altan i perfekt solläge för trevligt umgänge och mysiga grillkvällar!
Det helkaklade badrummet renoverades 2007 och har badkar, wc, tvättställ och en egen tvättmaskin.

HSB Lyckebyån är en stabil och välskött förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller nyrenoverad tvättstuga, gemensamhetslokal som får nyttjas av föreningens medlemmar utan extra kostnad, lekplats och gästparkering. I månadsavgiften om 5450 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättsföreningen Lyckebyån är belägen 3 km från centrala Örebro, i det attraktiva området Nya Hjärsta. Föreningen består av 7 radhus med 39 lägenheter. Bostadshusen byggdes 1959 och består av lägenheter i markplan med tre rum och kök på 79 m². Uteplats finns på baksidan av varje lägenhet. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV (ComHem) och basutbud för bredband. I mitten av området finns lekplats. Garage och parkeringsplatser finns, separat kö. I närheten finns förskola, låg- och mellanstadieskola, bussanslutning och vårdcentral.

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
79 kvm
Avgift
5 450 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-01-18

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Skiftesvägen såldes av oss 2021-01-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Skiftesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.