Södra Grev Rosengatan 58 A

Södra Grev Rosengatan 58 A

Slutpris

3 020 000 kr


Slussen— Örebro

Södra Grev Rosengatan 58 A


Slutpris
3 020 000 kr

Slussen— Örebro

Hörnläge med fönster åt tre håll samt utsikt mot Svartån från både fönster och balkong!

Rymlig trea om 85 kvm med hörnläge och fönster åt tre håll. Lägenheten har ett mycket fint ljusinsläpp och en stor balkong i soligt söderläge. Lugnt område centralt, men med en lantlig och naturnära omgivning. Fint läge alldeles intill Svartån och Slussen. Utsikt mot Svartån från både fönster och balkong! Smart planlösning med delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Rummen ligger i direkt anknytning till varandra, men upplevs inte som samma rum. Sovrummen ligger på behagligt avstånd från varandra i varsin ände av lägenheten. Helkaklat badrum med tvättavdelning och en arbetsbänk som fungerar lika bra att vika tvätt på som skötbord. Förvaring i form av skjutdörrsgarderober, klädkammare och förråd i en byggnad på gården.

Mysig innergård med sittplatser, boulebana, liten lekplats, pergola och orangeri. Ett stort plus är att orangeriet kan användas både till vardags och även bokas upp för fester, kalas eller andra tillställningar. Det här är ett bostadsområde med oerhört många fördelar, mittemellan vackra naturområden och city. Det är gångavstånd till Naturens hus, Rynningeviken och Oset naturreservat. Det är även gångavstånd till city med restauranger, shopping och nöjen. Att kunna bo så centralt men ändå en bra bit utanför citykärnan är fantastiskt. Smidigt med bilväg över Slussen och närheten till skolor, mataffär mm vid Österport/Almby. Om du jobbar på sjukhuset är det ett perfekt läge för dig. Du får en mycket smidig vardag utan bilköer och stressig transportsträcka till jobbet. Det är knappt 2 km till Resecentrum med goda kommunikationer med både buss och tåg. Till Örebro Universitet är det ca 3 km, med bra cykel- och bilväg.


Boarea
85 kvm
Avgift
4 987 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Södra Grev Rosengatan såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södra Grev Rosengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.