Södra stigen 2B

Södra stigen 2B

Slutpris

6 500 000 kr


Sörby/Eklunda— Örebro

Södra stigen 2B


Slutpris
6 500 000 kr

Sörby/Eklunda— Örebro

Varmt välkomna till Södra Stigen 2b med ett toppenfint läge i Sörby/Eklunda!

Varmt välkomna till Södra Stigen 2b med ett toppenfint läge i Sörby/Eklunda! Tilltalande och fin 2-plansvilla med hela ca: 170 m² 6 rum och kök varav 4-5 st sovrum om så önskas. Här har ägarna verkligen tagit hand om huset och stora renoveringar är utförda samt inrett med fina materialval i god smak. Entré och kapprum, renoverat kök med snickerier i högblankt vitt, dubbla helkaklade våtutrymmen, stort härligt sällskapsrum i vinkel med kamin och utgång till ett mysigt inbyggt uterum på 24 m² med klinkergolv och golvvärme, därifrån tar du dig till flera uteplatser och ett förråd med bastu. En halv trapp upp så finner ni ett sovrum/tv-rum, halv trapp upp nr: 2 finns det 3 st sovrum samt ett stort allrum med utgång till inglasad balkong, ( rummet kan delas av till sovrum om så önskas). Bergvärme för låg energiförbrukning, mekanisk ventilation med återvinning (FTX), "lummig" och insynsskyddad tomt som är friköpt om 389 m², vidbyggt garage mm. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad och dokumenten finns på vår hemsida under dokument. Gå in på vår hemsida och ta del i all information och se alla fina bilder. Välkomna på visning önskar Mäklarhuset.


Boarea/biarea
170/20 kvm
Driftkostnad
26 000 kr/år
Tomtarea
389 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-30

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Södra stigen såldes av oss 2022-05-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södra stigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.