Solgatan 10 / Hagaby / Örebro

Representativ 20-talsvilla som bara måste ses!

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
144/57 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Solgatan såldes av oss 2020-10-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Solgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Solgatan 10. En totalrenoverad 1920-talsvilla, på höjden i idylliska Hagaby. Huset, med fyra våningsplan, har de senaste åren genomgått en smakfull förvandling, både interiört och exteriört. I renoveringen har det tagits största möjliga hänsyn till husets ursprung, med målet att bevara och återskapa tidsenliga detaljer som till exempel vackra
listverk och massiva, vitpigmenterade furugolv. Hela villan är renoverad med genomgående hög standard, allt för att skapa ett boende med hög kvalitet och moderna bekvämligheter. Såsom bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset.

Utemiljön – som om sommaren blommar i färggrann palett och kantas av fruktträd och bärbuskar – rymmer ett stort poolområde i soldränkt söderläge. Här finns gott om plats för solsängar, loungegrupp, matgrupp samt grill. På andra sidan av den breda kullerstensgången finns även en berså med plats för trädgårdsgrupp i skuggan av syrener och äppleträd.

Huset ligger på cykelavstånd till flera skolor och förskolor, samt till Örebro city och Centralstationen. Nära är det också till fina motionsspår runt både Boglundsängens fågelreservat och Venaspåret. Vidare finns Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren intill, liksom lekparker och pulkabacke. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hagaby

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

Mejeriet förskola är belägen i närliggande område bakom Mejeritorget. Grundskolorna Norrbyskolan och Olaus Petri skolan båda F-6 finns i närliggande område i riktning mot city.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till city med olika färdmedel. Huvudcykelstråket till city går längs med Hagabys västra del med ca drygt 2 km till norrcity och central stationen. Med bil tar man sig via Östra bangatan in mot city eller mot E18. Från Östra bangatan går stadsbuss linjenr 5.

Natur och fritid

Området ringas in av parker med Hagabyparken i väster Hagabergsparken i norr och Mannatorpsparken i söder. Parkerna kombinerar grönytor, lekplatser och tennisbana. Motionsspår Venaspåret finns i intilliggande området Ringstorp. Orienteringsklubben Hagaby GoIF. På gångavstånd norr om området Hagaby ligger naturreservatet Boglundsängen. För mer info vad som händer i området följ länken till områdets villaförening - http://www.hagabyvillaagareforening.se/

Affärer och restauranger

I området intill finns gamla Arla-mejeriet. Där växer nya Mejeritorget fram med nybyggda hyreslägenheter, Hemköp Svampen, gym, flera restauranger, m.m. Intill Hagaby finns också bensinmack Circle K Svampen, Pizzeria Svampen och Coop Konsum Svampen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.