Stolpgränd 12

Stolpgränd 12


Solhaga— Örebro

Stolpgränd 12Solhaga— Örebro

Stora trean med gavelläge, modern planlösning, mycket fint skick och balkong i väster!

Välkommen till en stor 3 rok i brf Solhaga. Lägenheten ligger mycket bra placerad på gaveln av huset och har fönster åt tre håll. Renoveringar har genomförts löpande under åren 2020-2023 och allt du behöver göra är att flytta in och njuta av den fina bostaden. Mycket trevlig och modern planlösning med delvis öppet mellan kök och vardagsrum, med en perfekt placerad köksö mittemellan. Det skapar fantastiskt fina umgänges- och sociala ytor, men upplevs samtidigt som två separata rum. Ljuset flödar dessutom mycket fint mellan rummen med den här öppnare planlösningen.

Vån 2 av 2, inglasad balkong i soligt västerläge. Här får du in solstrålar redan vid lunchtid och ända fram till solnedgång. Mycket bekvämt med både badrum och en separat wc, båda rummen totalrenoverade i samband med föreningens stambyte. Här finns ordentligt med förvaringsutrymmen, garderober i båda sovrummen, skjutdörrsgarderob i hallen och varmförråd alldeles utanför ytterdörren i trapphuset.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och inte för den fasta elavgiften. Brf Solhaga är en oerhört välskött och stabil förening med så många fördelar och bonusar. Här trivs stora som små med bilfria innergårdar, grönytor, många lekplatser och grannar i området att umgås med. Här får du nära till strövområden i Karlslundsskogen och Hästhagen, perfekt för hundägaren och för dig som uppskattar promenader i naturen. Föreningen har övernattningsrum, samlingslokal som får hyras till fester och till och med en vattenpark med pool. Här är det lätt att få bilparkering, både för boende och för besökare. Du bor i stan, fast med ett lantligt och naturnära läge. Det är dessutom gångavstånd till förskola, Haga centrum med mataffär, simhall, frisör, restaurang mm. Endast 15 min cykelavstånd till city!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
6 990 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Stolpgränd såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stolpgränd.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad