Termikgatan 27 A / Södra Ladugårdsängen / Örebro

Unik 2:a med 7 meter i takhöjd!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
50.7 kvm
Avgift
3 325 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Termikgatan såldes av oss 2020-01-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Termikgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns den unika chansen att förvärva en bostad med SJU METER I TAKHÖJD!
Högst upp i vindsvåningen på Termikgatan 27 A finner du denna 2 rok med ca 50kvm yta och balkong i syd-/västläge mot föreningens insynsskyddade innergård. I den låga månadsavgiften om 3 325kr/mån ingår värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Inom föreningen finns pool med tillhörande poolhus, växthus och bastu. Om du så önskar går det att odla eller bara njuta av den lugna innergården. Bostaden finns på våning 5 av 5 (hiss finns) och är i nyskick och byggdes 2018. Med dess unika takhöjd och ljusinsläpp har bostaden genomgående fint skick med parkettgolv och klinkergolv i ljusgrå nyans. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor. Intill bostaden finns Grönpepparparken och endast ett stenkast bort finner du mataffären COOP och gymmet Friskis och Svettis. ca 1-2 km bort finns Gustavsviks badhus och den 18 håls golfbana är intill bostaden. ca 7-10 min cykelavstånd till citykärnan med brett utbud av restauranger och butiker!

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Ladugårdsängen

Detta är ett expansivt nybyggnadsområde med toppmoderna bostadsrätter. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola (2018) med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I grannområdet Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 5 och vid Gustavsvik går även busslinje nr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk längs med Gustavsviks 18-håls golfbana. Alldeles i närheten ligger Backahallen med tennis, badminton och paddel. Här finns även Gustavsviks bad med gym, motionsspår och naturreservat.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. Här finns även Friskis & Svettis. I området intill, Ladugårdsängen, finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.