Ulsavilagatan 41 / Ormesta / Örebro

Optimalt planerad, högt belägen och ljus fyra med fin utsikt över ängarna och Hjälmarviken.

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
85,5 kvm
Avgift
4 383 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulsavilagatan såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ulsavilagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad och trivsam bostad högt upp huset med fantastisk utsikt. Här finns många fördelar att lyfta fram, exempelvis stor inglasad balkong i sydostläge, bekvämt med både dusch och badkar samt dubbla wc.
På Ulsavilagatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter.
Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen. I mitten av området anläggs en stor park på ca 2 000 kvm med olika lekytor, grönytor och en fotbollsplan. Matbutiker och restauranger inom cykelavstånd.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration