Vallare Walls gata 9 / Rynningeåsen / Örebro

Mysigt inglasat uterum i västerläge mot innergården!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 070 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallare Walls Gata såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vallare Walls Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Fyra i markplan med mycket bra och lugnt läge mot innergården. Lägenheten ligger på gaveln i huset och har fönster åt tre håll. Mysigt inglasat uterum i soligt västerläge. Glaspartiet går att vika bort helt, vilket ger dig en helt öppen uteplats. Fina umgängesytor med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Välskött HSB-förening med gemensam tvättstuga och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Rynningeåsen är ett lugnt och populärt bostadsområde för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Vena/Lillåspåret. I området finns flera förskolor, skola, mataffär och gott om lekplatser. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18, perfekt för dig som pendlar med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.