Vandrarvägen 3

Vandrarvägen 3

Slutpris

2 995 000 kr


Klockhammar— Örebro

Vandrarvägen 3


Slutpris
2 995 000 kr

Klockhammar— Örebro

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla med gott om extra vardagslyx!

Välkommen till Vandrarvägen 3!

På en prunkande trädgårdstomt om 1.744kvm saluförs nu detta välskötta 1-planshus som byggdes 2010. Här finns gott om tillval som sätter guldkant på tillvaron med bland annat stor altan med pool och spabad. Poolområdet är byggt mot syd-/väst vilket innebär att man har solchans större delen av dagen. För den med gröna fingrar finns en färdig parkliknande tomt med gott om buskar och perenner som kommer tillbaka år efter år.
Här kan du tillaga middagen i det välplanerade och lättarbetade köket som bjuder på väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaring. Den sociala öppna planlösningen in till vardagsrummet gör detta till den perfekta samlingspunkten för familj och vänner. Under årets kyliga dagar kan man tända en mysig brasa i kaminen, perfekt för trivseln i huset men även ett bra tillskott till frånluftsvärmepumpen som samspelar fint med kaminen.
Planlösningen är modernt utformad med master bedroom på en sida av huset och de två sovrummen samt allrum på den andra sidan. Den separata tvättstugan är fullutrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, ho, arbetsbänk och städskåp. Två helkaklade badrum där ett av dem försetts med duschplats och det andra med ett bubbelbadkar.
I dagsläget erbjuder huset tre sovrum men det går även att bygga om allrummet för att ge plats åt ett fjärde sovrum.
Fiber finns. Smidigt värmesystem i form av frånluftsvärmepump som värmer huset genom vattenburen golvvärme.

Klockhammar är ett väldigt naturskönt område precis intill Kilsbergen med dess fantastiska natur som bjuder på såväl svamp och bärskogar som fina vandringsleder och cykelleder. Området har flertalet samfälligheter som fastigheten är delägande i, dessa samfälligheter har ansvar över vatten, avlopp, vägar och grönområde, man kan även nyttja områdets badplats, sommartorpet spåhagen, fotbollsplan, utegym m.m.
Här arbetar man ständigt för trivsel och sammanhållning vilket yttrar sig i att man bjuder in till gemensamma glöggmingel, middsommarfirande, och städdagar.
För barnfamiljen kan man låta barnen ta skolskjutsen från Vargdalsvägen som ligger ca 700m från huset. I Närkes kil som är beläget ca 5km bort finns mataffär, skola och förskola.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
35 484 kr/år
Tomtarea
1 744 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Vandrarvägen såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vandrarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.