Vetevägen 45

Vetevägen 45


Hovsta— Örebro

Vetevägen 45Hovsta— Örebro

Välkommen till en gavelfyra med balkong i söderläge och uteplats i norr.

Välkommen till en gavelfyra med balkong och uteplats på framsidan i norrläge. Mycket fint läge med tillgång till stor gräsyta!

Du stiger in i hallen i markplan som har plats för barnvagn och en fin ek-trappa leder dig upp till våningsplanet med genomgående fräscha ytskikt. Helkaklat badrum med dusch och kök med ekluckor och gott om förvaring. Tre sovrum i bra storlek varav ett av dem målades 2023. Vardagsrummet med ekparkett har stor öppning mot hall/kök och utgång till möblerbar balkong i söderläge. Finns även en mindre toalett som är förberedd för tvättmaskin. Telia Fiber finns indraget.

Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening i lugna och barnvänliga Hovsta. Vid entrén finns tillhörande förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och samlingslokal. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, padelbana, bygghandel och återvinningscentral.


Boarea
87.5 kvm
Avgift
4 890 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Vetevägen såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vetevägen.

Boka värdering
Ida Källmyr
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad