Vikingavägen 8 / Rynninge / Örebro

Rymlig villa i Örebros kanske attraktivaste villaområde!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
1 120 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Vikingavägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vikingavägen 8, belägen i Örebros kanske attraktivaste villaområde, Rynninge. Här erbjuds du som köpare ett mycket bra boende i denna 1½ plansvilla om ca 155 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum (med möjlighet till fler sovrum). Helt fantastisk tomt om ca 1 120 kvm som är insynsskyddad och i sydvästläge! Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a garage med förråd, isolerat uterum om ca 25 kvm samt fiber mm. Nära till Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. Promenadavstånd till förskola samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.