Yxstabacken 609B

Yxstabacken 609B

Slutpris

6 000 000 kr


Yxstabacken— Örebro

Yxstabacken 609B


Slutpris
6 000 000 kr

Yxstabacken— Örebro

Välkomna till Yxstabacken 609B mellan Lillån och Hovsta!

Välkomna till Yxstabacken 609B mellan Lillån och Hovsta! En mycket tilltalande 1-plansvilla i vinkel inrett i god smak och med ett naturskönt och fritt läge! Villan byggdes 2005 och byggdes ut i vinkel 2013, boyta är idag 165 m² 6 rum och kök varav 4 stycken sovrum. Ni kommer in i en välkomnande hall, kök/matplats renoverat 2019 med ryggåstak, köksö, 2 st helkaklade våtutrymmen där ena har ingång till bastu, 4 stycken sovrum, etage ned finner ni vardagsrum med ryggåstak samt kakelugn, matrum med ryggåstak, ingång till stort fint inbyggt uterum om ca: 35m² och med utgång till det fina poolområdet och den skyddade baksidan i soligt söderläge. Uppvärmning sker med hjälp av frånluftvärmepump, Cronspis/kakelugn och golvvärme med mycket fördelaktiga driftkostnader. Carport med isolerat förråd. Poolhus/gästhus med sovloft isolerat om ca: 25 m² färdigställt 2022, poolen är från Folkpool Classic 4x8 m. En fantastisk och fin 1-plansvilla där ni har allt i ett bekvämt plan och med ett så fint och naturskönt läge där baksidan med poolområdet blir något utöver det vanliga. Gå in på vår hemsida och titta på alla fina bilder. Välkomna med er intresseanmälan önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
165/60 kvm
Driftkostnad
49 327 kr/år
Tomtarea
1 678 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Yxstabacken såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Yxstabacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.