Bittinge 242

Bittinge 242

Slutpris

1 000 000 kr


Bittinge— Stora Mellösa— Örebro

Bittinge 242


Slutpris
1 000 000 kr

Bittinge— Stora Mellösa— Örebro

200 år värme och känsla med moderna faciliteter, direkt närhet till Hjälmaren och Katrinelund

Vackra pardörrar välkomnar dig in i det 200 år gamla torpet där värmen och känslan är bevarad och sparad till dig. Till höger når vi husets hjärta, ett vardagsrum med gedigna trägolv och en smyckande och värmande bergslagskamin. Ett mindre kök har de faciliteter du behöver så som vatten, spis, vedspis, kyl och en mindre frys. En klassisk brant trappa tar dig till ovanvåningen och ett sagolikt, lantligt sovrum med trägolv, blommiga tapeter och tak upp till nock. Intill sovrummet ligger ett badrum med modern utrustning; wc, badkar och tvättmaskin. På 80-talet fick hela huset nya trägolv och innerväggar samtidigt som man tilläggsisolerade väggarna 12cm. Stor trädgård med äppelträd och uthus med förråd och hönshus. På fastigheten finns en borrad brunn och trekammarbrunn med infiltrationsbädd. 2 km. till Hjälmaren och Katrinelunds sjökrog. 30 min med bil till Örebro city och 20 mil till Stockholm. Välkommen att boka in dig på en visningstid,


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
10 761 kr/år
Tomtarea
3 324 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Bittinge såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Stora Mellösa samt även på Bittinge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.