Hagvägen 25

Hagvägen 25

Slutpris

3 050 000 kr


Vintrosa— Örebro

Hagvägen 25


Slutpris
3 050 000 kr

Vintrosa— Örebro

Gediget 60-tals hus med många stora renoveringar gjorda!

Välkommen till familjära Vintrosa och detta rejäla och hemtrevliga 60-tals hus. Huset har en totalyta på 181 m² fördelat på 1-plan och källare. Stora och kostsamma renoveringar är gjorda från 2014 och framåt - nytt yttertak, dränering av källaren, installerat luftvattenvärmepump, kök, duschrum, badrum, byggt altan, bredband fiber indraget m.m.

Huset är välplanerat och har moderniserats med en öppning planlösning mellan kök/vardagsrum, här ger fönsterpartier i tre väderstreck utrymmet både ljus och en härlig kontakt med trädgården på baksidan. På vintern kan man värma sig vid eldstaden som delar av köket från vardagsrummet, här kommer man även ut till altanen på baksidan som öppnar upp mot väster och härlig kvällssol. På entréplanet finns även tre sovrum och duschrum. Källare med inrett gästrum som ansluter till badrum och bastu. I källaren finns även allrum, tvättstuga, matkällare och separat wc.

Husets fantastiska trädgård erbjuder stora gräsytor, frukträd, bärbuskar, odlingslådor, grillplats, här finns gott om utrymme för familj och vänner att umgås och njuta av fördelarna med att bo i hus.

För bilen finns vidbyggt, uppvärmt garage med fjärrstyrd garageport.

Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område omringad av härlig natur och Vinteråsens naturreservat. I närområdet ligger Vintrosa skola F-6, livsmedelsbutik och bussförbindelser till Örebro samt smidigt för pendlaren att ta sig ut på motorvägen.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
91/90 kvm
Driftkostnad
38 538 kr/år
Tomtarea
1 306 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Hagvägen såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Hagvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.