Gamla Stockholmsvägen 35 & 31B

Gamla Stockholmsvägen 35 & 31B

Slutpris

2 300 000 kr


Åby— Norrköping

Gamla Stockholmsvägen 35 & 31B


Slutpris
2 300 000 kr

Åby— Norrköping

Möjligheternas boende med panoramavyer och nära till natur

Välkommen till Gamla Stockholmsvägen 35 samt 31B beläget i ett familjevänligt område i det idylliska Åby. Dessa bostäder ligger en bit på höjden och erbjuder en härlig utsikt och en unik möjlighet att skapa ditt eget personliga hem. Gamla Stockholmsvägen 35 charmar med sin pittoreska uteplats och en interiör redo att formas efter din vision. Här hittar du även en balkong med vy över området, perfekt för att njuta av lugnet. Båda fastigheterna öppnar upp för en spännande potential där du kan skapa din egen fristad.

I Åby bor du naturnära, barnvänligt och attraktivt med närhet till bland annat förskola, lekparker, skola, matbutik och fina skogspartier. Dessutom har ni flertalet badsjöar endast en kort bilfärd bort från bostaden. Här har ni även ett ridhus , en fotbollsplan samt tennisbanor i närområdet. Om det inte vore nog finner ni även i närheten Glottern, Gransjönäsbadet och Ågelsjön. På vintrarna har ni Yxbacken för skidåkning och Svängbågen inom bilavstånd för längdskridskoåkning.


Boarea/biarea
89/72 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
1 384 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Gamla Stockholmsvägen såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Gamla Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.