Krusenhofsvägen 204

Krusenhofsvägen 204

Slutpris

3 495 000 kr


Åby— Norrköping

Krusenhofsvägen 204


Slutpris
3 495 000 kr

Åby— Norrköping

Välkommen hem till Krusenhofsvägen 204 i Åby!

Välkommen till Krusenhofsvägen 204 och detta moderna hem, beläget i lugnt och bilfritt område längst ner i Krusenhof. Här bor du med utsikt mot grönområde och ån.
Huset bjuder på genomgående ljusa och stilrena ytskikt samt eleganta och moderna materialval. Bostaden har under åren genomgått löpande renoveringar och uppgraderingar och är därmed i väldigt gott skick.
För familjen finns ett inbjudande inglasat uterum som även är vinterisolerat, perfekt för alla årstider, samt en trevlig altan där ni kan njuta av utelivet tillsammans. Huset har tre sovrum, inklusive ett master bedroom med en privat balkong.
Här bor du med en lummig och härligt uppvuxen trädgård i ett barn- och familjevänligt område.

Att bo i Åby har en rad fördelar som gör det till en attraktiv plats att kalla hem. Området erbjuder en gemytlig atmosfär med närhet till skolor, förskolor, idrottsanläggningar och andra bekvämligheter. Här bor du med närhet till sjöar, skogar och omgiven av många härliga promenadstråk. Det finns också goda kommunikationsmöjligheter och enkel tillgång till kollektivtrafik, vilket gör det lätt att pendla till arbetet eller skolan.


Boarea/biarea
104/30 kvm
Driftkostnad
43 731 kr/år
Tomtarea
431 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna kedjehus på Krusenhofsvägen såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Krusenhofsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.