Hallonstigen 26

Hallonstigen 26


Nyhem— Finspång

Hallonstigen 26Nyhem— Finspång

Topprenoverad bostadsrättshus med hörnläge på Hallonstigen 26!

Varmt välkommen till detta fina och renoverade bostadsrättsradhus om 110,5 kvm, fördelat på 4 rum och kök, i två plan!

Här på Hallonstigen 26 bor du enkelt och bekvämt i ett radhus som på senaste åren genomgått nästintill en helrenovering i varje rum och vrå. Bostaden är genomgående ljus och fräsch med moderna ytskikt och kvalitativa materialval på båda planen.

Entréplan består av stor och välkomnade hall med platsbyggda garderober som leder dig vidare till vardagsrummet som ger plats både för en soffgrupp och matsalsgrupp. Via vardagsrummet når du ut till bostadens uteplats med altan som erbjuder kvällssol. På entréplan finns även ett modernt duschrum, ett praktiskt och välutrustat kök samt tvättstuga.

Övre plan är den mer privata delen av bostaden, med dess tre sovrum, en stor klädkammare, en möblerbar hall och ett badrum.

På både bostadens fram- och baksida finns två altaner där du kan njuta av solen både på morgonen och kvällen. På framsidan får du avnjuta morgonkaffet i solen och på baksidan kan du samla familj och vänner för fina och sköna sommarkvällar i kvällssolen!

I föreningen HSB Brf Tallen får du det bästa av två världar: tryggheten att bo i en bostadsrättsförening där du som medlem endast tar hand om det inre men samtidigt som du har friheten som ett radhus där du har din egna bostad med sköna uteplatser och gräsytor att nyttja. Föreningen är välskött med god ekonomi och har som senast bytt fönster, altandörrar och fönsterkupor.

Nyhem är ett populärt område som passar både barnfamiljer och äldre, tack vare dess närhet till skola samt vacker skog och natur. Här har ni också närhet till Finspångs centrum med butiker, affärer och restauranger!


Boarea
110.5 kvm
Avgift
5 389 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Hallonstigen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Hallonstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad