Lundby 554

Lundby 554

Slutpris

3 950 000 kr


Risinge— Finspång

Lundby 554


Slutpris
3 950 000 kr

Risinge— Finspång

LÄGE, LÄGE, LÄGE!

Här snackar vi läge, läge, läge! Precis vid strandkanten till Dovern ligger detta fantastiska 1,5-planshus med souterräng med ett otroligt läge där panoramavy mot sjö, skog och natur omsluter dig. Här har du första parkett till att se årets alla säsonger växa fram precis framför ögonen på dig - den blomstrande våren med sjöns fågelliv och grönska, varma och sköna sommardagar med dopp från stranden och bryggan, färggranna hösten med sköna skogspromenader eller krispiga vinterdagar på isen.

Förutom ett högt läge med vacker utsikt har du också tillgång till brygga och båtplats tillhörande fastigheten. Här finns också en sandstrand för soliga och sköna sommardagar. Det är egentligen inte mycket mer än så du behöver - här finns allt och lite till, för hela familjen. Huset omfamnas av en fantastisk grönska och den lummiga och lättskötta trädgården erbjuder dig fruktträd och bärbuskar. I bastun kan kalla dagar och kvällar spenderas i trevligt sällskap med vacker utsikt mot vattnet.

Detta är ett hus för dig som önskar utrymme och rum. På dess 180 kvm i tre plan finner du välplanerade ytor för sociala tillställningar men också gemytliga sovrum och bra förvaringsmöjligheter. På entréplan finns husets hjärta - det öppna köket mot matsalen och vardagsrummet där vänner och familj kan träffas och umgås. Njut av att tillaga kvällens middag vid den väl tilltagna köksön med utsikt över vattnet och solnedgången. Via det öppna rummet når ni också den stora balkongen som vetter mot vattnet, där ni kan avnjuta härliga dagar och sköna kvällar. På entréplan finner ni också ett badrum och den välkomnande hallen. På övre plan finns master bedroom, med en rejäl klädkammare, ett sovrum, en hall som kan nyttjas som ett kontor samt en gästtoalett. Souterrängdelen i nedre plan erbjuder ett stort allrum som kan nyttjas som sovrum. Där finner ni även duschrum, toalett, förrådsrum samt tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin.

Huset, som är byggt 2003, har renoverats genom åren med kärlek och i vackra färger och toner. Huset är också energieffektivt med dess bergvärme och golvvärme i alla tre plan. Fiber är också indraget till huset.

I området Risinge har du vacker skog och natur som närmsta granne, där du kan njuta av sköna promenadstråk i lantlig miljö. Vid Dovern har du möjlighet att njuta av rikt fiskeliv och via Dovern kan du också ta dig vidare till sjön Glan.

Här har du närhet till både Finspång och Norrköping. Finspång som ligger 10-15 min bort har flertalet stora matbutiker, restauranger, kaféer och butiker. Norrköping, som ligger ca 25-30 min bort erbjuder köpcentrum, shopping och uteliv.

Läget är allt och här får du det allra bästa läget! Välkommen hem!


Boarea/biarea
140/40 kvm
Driftkostnad
32 590 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-12-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.