Norra Storängsvägen 16c

Norra Storängsvägen 16c

Slutpris

1 360 000 kr


Finspång

Norra Storängsvägen 16c


Slutpris
1 360 000 kr

Finspång

Trevligt bostadsrättsradhus på Norra Storängsvägen i Finspång!

SNART TILL SALU!

Varmt välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus om 78 kvadratmeter, fördelat på tre plan på Norra Storängsvägen 16C i Finspång.

Kliv innanför dörren och möts av ett entréplan inrett med en hall, ett kök med plats för ett mindre matbord samt ett stort vardagsrum med öppen spis. Via vardagsrummet når du bostadens härliga trädgård på baksidan av huset, med både en väl tilltagen uteplats och sköna grönytor där du som medlem kan odla och så. Spendera många sköna dagar och kvällar i din alldeles egna oas!

På övre plan finns två gemytliga sovrum samt ett duschrum. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt två garderober. I källarplanet erbjuds bra med förvaringsytor i en matkällare, ett rum samt ett stort allrum.

I föreningen BRF Sebohus nr 1 får du det bästa av två världar: tryggheten att bo i en bostadsrättsförening där du som medlem endast tar hand om det inre men samtidigt som du har friheten som ett radhus där du har din egna bostad med sköna uteplatser och gräsytor att nyttja.

Föreningen har god ekonomi och är välskött och de 18 medlemmarna har åtaganden som att sköta sin baksida, jourvecka var 18:e vecka samt även allmänna städdagar vår och höst.

Detta är en bostad som passar både barnfamiljer och äldre, tack vare dess storlek men också närhet till skolor, kommunikationer och Finspångs centrum med butiker, affärer och restauranger!

Välkommen hem!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 450 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-13

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Norra Storängsvägen såldes av oss 2022-04-13. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Norra Storängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.