Ramstorp Kilnäset 92A & Ramstorp Kilnäset 92B

Ramstorp Kilnäset 92A & Ramstorp Kilnäset 92B

Slutpris

3 200 000 kr


Ramstorp— Finspång

Ramstorp Kilnäset 92A & Ramstorp Kilnäset 92B


Slutpris
3 200 000 kr

Ramstorp— Finspång

Magiskt vid Kilnäset!

Välkomna till Kilnäset 92 A & B. Här har ni möjlighet att förvärva en riktigt fin fastighet som historiskt varit två separata fastigheter. Nu består fastigheten av två bostadsbyggnader i form av ett permanentbonat fritidshus samt ett timmerhus med enklare standard. Utöver detta finns ett bastuhus, ett gästhus samt en förvaringsbod. Fastigheten ligger på en höjd och är insynsskyddad med fin utsikt över området med sjön Bönnern som guldkorn!

Huvudbyggnaden är i genomgående fint skick med bland annat ny luftvärmepump, nytt kök, nytt duschrum och till stora delar nya fönster. Bostaden består av ett fint kök och vardagsrum i modern öppen planlösning med plats för socialt umgänge, två sovrum båda utrustade med garderober, ett fräscht duschrum med tvättdel samt en välkomnande hall och ett uterum med fint ljusinsläpp och vacker utsikt! Anslutande till huset finns två välbyggda altaner där den ena erbjuder morgonsol och den andra kvällssol! Här hittar ni även bastuhuset med plats för dig och ett par vänner.

Timmerhuset rymmer en storstuga med pentry där gästerna kan bo och kan njuta av en härlig sjöutsikt ner mot närmsta badplats.

Området är mycket populärt med familjär känsla. Här kan du välja om du vill vara för dig själv eller prata med någon boende i området. Bland grannarna finns både permanent- och fritidsboende. Läget är geografiskt bra med närhet in till Finspångs centrala delar där ni finner bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, golfbana, padelanläggning med gym, skolor och mycket mer. Området erbjuder omtyckta naturområden både sommar och vinter med svampskogar, motionsspår vid Lundalen (5 minuter bort). skidspår med konstsnö och skridskospår vid kalla vintrar. Närheten till Norrköping (40 min) Linköping (60 min) och Stockholm (ca 120 min) gör att denna fastighet passar såväl lokalboende som för dig som bor utanför kommunen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka din visningstid!


Boarea/biarea
75/24 kvm
Driftkostnad
20 815 kr/år
Tomtarea
2 160 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-21

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Ramstorp Kilnäset såldes av oss 2023-08-21. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Ramstorp Kilnäset.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.