Oscar Trägårdhs väg 9

Oscar Trägårdhs väg 9

Slutpris

1 000 000 kr


Borggård— Hällestad— Finspång

Oscar Trägårdhs väg 9


Slutpris
1 000 000 kr

Borggård— Hällestad— Finspång

Bullerby-känsla i Borggård med naturskön miljö och omgivning!

Varmt välkommen till Oscar Trägårdhs väg 9 anno 1896!

Här möts du av en fantastiskt mysig och charmig fastighet i en lugn del av Hällestad som heter Borggård. Här får du en härlig Bullerby-känsla med två andra snarlika fastigheter bredvid med mycket karaktär och charm. I området har du nära till natur, skog och vatten och här kan du utan problem hitta lugnet på Oscar Trädgårdhs väg 9.

Denna fastighet erbjuder stora ytor för hela familjen. 1,5-plansvillan är 159 kvm stort, fördelat på 7 rum och kök i två plan. Entréplanet rymmer tre större rum, ett mindre rum samt ett duschrum och en gästtoalett. Det stora köket på entréplan i ljusa toner har gott om förvaring och bänkytor, där du kan tillaga en god middag för familj och vänner. På övre plan har du också tre stora rum samt flertalet kattvindar och förvaringsutrymmen.

Tomten om 1 208 kvm är lummig och grönskande och på baksidan av huset har du skön kvällssol!

För dig som söker ett vackert och naturnära läge är Hällestad det utmärkta valet. Här är det lätt att trivas. Borggård är ett litet samhälle strax innan Hällestad och endast 20 minuters bilfärd från centrala Finspång. I närområdet finns skola, matbutik, bra kommunikationer med bussen som avgår precis utanför, badsjöar och fina skogspartier.

Välkommen hem!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
38 256 kr/år
Tomtarea
1 208 kvm
Rum
7 rum (3-6 sovrum)
Såld
2023-06-26

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Oscar Trägårdhs väg såldes av oss 2023-06-26. Se alla våra försäljningar i Hällestad samt även på Oscar Trägårdhs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.